Σεμινάριο Improv Theater – “Expect the unexpected”

Πόσες φορές έχεις πέσει στην λούπα των ίδιων επιλογών; Ίδιοι χαρακτήρες, με ίδια φωνή, ίδιο περπάτημα ακόμα και ίδιο συναίσθημα;

Όλοι επικαλούμαστε τις “ευκολίες” μας για να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς επί σκηνής. Αλλά πόσο το διασκεδάζουμε τελικά;
Στο improv οι δυνατότητες και οι επιλογές είναι απεριόριστες και ανεξάντλητες, αυτό είναι και ένα κομμάτι της μαγείας του!

Στο τρίωρο αυτό, θα εξερευνήσουμε τις διαφορετικές ποιότητες που κρύβουμε και τους τρόπους που θα μπορέσουμε να τις φέρουμε επί σκηνής. Θα ανακαλύψουμε με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο πώς η φωνή, το σώμα και το συναίσθημα συνδέονται και με μικρές αλλαγές μπορούμε να δημιουργήσουμε αμέτρητους χαρακτήρες που μέχρι τώρα κανείς δεν περίμενε. Ούτε εσύ ο ίδιος! Είσαι έτοιμος να εκπλήξεις τους συμπαίκτες σου αλλά και εσένα τον ίδιο;

Expect the unexpected! It will happen in no time!

Φόρα τα ρούχα σου τα άνετα, το πιο ζεστό σου χαμόγελο και έλα να εκπλαγούμε παρέα!

Η Έστερ Σερεμέτη- Αζαρία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών (Παν. Μακεδονίας), και ηθοποιός (Ανώτερη Δραματική Σχολή “Ανδρέας Βουτσινάς”). Έχει εργαστεί στο θέατρο και έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το Stand Up Comedy. Επιπλέον, έχει υπάρξει σε ομάδες δημιουργίας και υλοποίησης προγραμμάτων βιωματικής εκπαίδευσης σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, σε σχολεία, ομάδες εθελοντών και δράσεις για ευπαθείς ομάδες.

Το 2015 ξεκίνησε την φοίτηση της στην ImproVIBE, την πρώτη σχολή θεατρικού αυτοσχεδιασμού της Ελλάδας. Ολοκληρώνοντας τους κύκλους σεμιναρίων, συνέχισε την εκπαίδευσή της τόσο στην υποκριτική όσο και στον αυτοσχεδιασμό στην Αθήνα και το εξωτερικό. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ομάδας Improvatores που ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το Improv Musical, δίνοντας παραστάσεις και προσφέροντας σεμινάρια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Καθ’ όλη την παραμονή της στην Αθήνα, είχε τη χαρά να συνεργαστεί και να παίξει με πολλές από τις ομάδες αυτοσχεδιασμού της πόλης. Επέστρεψε δυναμικά στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη όπου και διδάσκει στη σχολή αυτοσχεδιασμού Ya Impro γεμάτη όρεξη να μοιραστεί τις γνώσεις, το κέφι και την αγάπη της για το Improv και το Θέατρο.

Πληροφορίες και εγγραφές στο info@heraklionimprov.gr ή στο 281 301 6467
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter